За компанията

„Зелена Концепция“ ЕООД

Зелена Концепция е фирма за озеленяване и ландшафтна архитектура . Създадохме я, за да осигурим на клиентите си пълен спектър от ландшафтно-архитектурни дейности, като акцентираме върху елементите от креативния дизайн, екологията и развитието на актуалният ландшафт. Всеки един от нашия екип има дългогодишен опит в ПРОЕКТИРАНЕТО, ИЗГРАЖДАНЕТО и ПОДДЪРЖАНЕТО на зелените площи.

 

Зелена Концепция - фирма за озеленяване
Проектиране на градини и дворове

Основната цел на озеленяването е да се създаде здравословна и красива околна среда, която радва обитателите си и повишава качеството на живот. Стремим се да внесем крастотата на природата във вашия дом или офис. Вярваме, че качественото обслужване говори за себе си и осигуряваме това качество на нашите клиенти на достъпна цена. Практиката на Зелена Концепция е свързана с висок професионализъм, качество и точност на изпълнение. Екипът ни от млади и амбициозни специалисти в областта на ландшафтната архитектура и зеленото пространство подхожда с внимание и професионализъм към всеки отделен проект, като винаги се взимат под внимание най-новите тенденции в градинско-парковото изкуство.

Екипите на „Зелена Концепция“ ЕООД  са с дългогодишен опит в изпълнението на всички дейности, свързани с озеленяването и изграждането на една зелена площ. Стремим се да изпълняваме тези дейности не като самостоятелни проекти, а като част от пейзажното строителство, следвайки основната концепция на проекта чрез комбиниране на строителството и озеленяването. Нашата цел е да претворим идеята в изпълнение с висококачествени материали и професионален подход.

Какво ни отличава като професионалисти?

  • Знанията и опита на нашите служители – нашият екип има  уменията и опита да се справи със всеки проект за озеленяване. Образованието за нас е от голямо значение и подкрепяме и насърчаваме нашите служители да продължават да се обучават и да се усъвършенстват, за да сме винаги наясно с новите тенденции в ландшафтния дизайн.
  • Добро обoрудване – Зелена Концепция притежава и поддържа богат избор от качествени машини, оборудване и инструменти за широк спектър от дейности по озеленяването, поддържането и изграждането на градини и дворове.
  • Качествени материали – използваме само най-добрите почви, тор, растителни материали, семена и други продукти за обогатяване на почвата и грижа за растенията.