Екипът на Зелена Концепция ООД предлага като част от услугите си контрол и одит. Ако нямате възможност сами да следите работата на обекта, не познавате добре специфичните дейности, ние може да го направим вместо Вас!

Когато осъществявате голям проект, не винаги имате време за качествен контрол на извършеното от фирмите подизпълнители.   При озеленяването, ако попаднете на недобросъвестна фирма партньор, има много неща които могат да бъдат объркани или извършени не според първоначалните спецификация на проекта.

Контрол и одит

Специалистите ни по качествен контрол и одит ще обходят всички засадени растителни видове. Ще сравнят вида и качеството им и ще изготвят детайлизиран отчет. Изготвя се и сравнителен анализ между реално установеното състояние на озеленяване и всички елементи на ландшафтната архитектура и проектната разработка. Анализът включва сравняване на  извършените строителни и  монтажни работи и доставки с проектираните такива.

Авторски надзор

За да бъдете сигурни, че по време на изпълнението идеята, която сте харесали в проекта няма да се загуби. Авторският надзор служи именно за това.

Ние ще се погрижим да прехвърлим проекта от белия лист на терена, без да загубим проектния замисъл. Проектантът като специалист най-добре би могъл да прехвърли идеята в същинското изпълнение. Без да се случват изменения между проект и изграждане.

Посещенията на обекта от ландшафтните ни архитекти е с цел проследяване на качеството на изпълнение на одобрения от клиента проект. Успоредно с това се провеждат и консултации с изпълнителите, както и с инвеститора.

Консултации

Имате конкретен проблем с някоя тревна площ или не се чувствате уверени в определено решение за изграждането или поддържането на градината? Екипът ни може да ви помогне със специализирана консултация. Имаме дългогодишен опит в сферата на ландшафтното проектиране, изграждане и поддръжка и сме компетентни да окажем помощ във дейностите по озеленяване.

Ние сме насреща и за консултация. Можете да ни потърсите чрез формата за запитване или на посочените мейли и телефони по всяко време!

Контрол и одит за озеленяване