Качественото изграждане на настилки е един от основните елементи за добре изглеждащ, приветлив и стилен двор.

Ние отделяме специално внимание на всеки детайл, за да бъде изградената от нас настилка трайна, качествена, практична и стилна. След професионална консултация на място или при проектирането на вашия двор заедно ще претеглим плюсовете и минусите на оцветения бетон, тухлите, плочника, чакъла или бетоновите павета за вашия двор и ще изберем пасващо и красиво решение за изграждането на настилки.

Вече имате настилка, но тя ви се струва скучна или износена, или отдавна сте се примирили с временно решение, което вече има нужда от смяна? Или тепърва започвате изграждането на вашата градина? Нашият екип ще ви подкрепи и ще ви насочи към най-добрия избор.

Настилката е също така основен елемент от началното възприятие за вашия дом или сграда, тъй като, все пак именно тя води до входната врата и създава първоначалното усещане на всеки гост или посетител. Тя трябва да бъде съобразена с предназначението на сградата, с екстериора и градината.

Подовото покритие е общият термин за постоянно покриване на пода или за работата по поставяне на такова подово покритие. Подовата настилка е термин, който генерично описва всеки материал за покритие, нанесен върху подовата конструкция, за да осигури ходеща повърхност. И двата термина се използват взаимозаменяемо, но подовите настилки се отнасят по-скоро за материали, които са насипни.

Материалите, които почти винаги се класифицират като подови настилки, включват килими, ламинати, плочки и винил.

Подът под подовата настилка се нарича подово покритие, което осигурява опора за подовата настилка. Подложки със специално предназначение като плаващи подове, повдигнати подове или пружинни подове могат да бъдат поставени върху друг подлежащ подовоар, който осигурява структурната здравина. Подовите настилки, които са под подземни или наземни етажи в сгради без сутерен, обикновено имат бетонни подове. Подовете над степен (над земята) обикновено имат подово покритие от шперплат.