поддържане и поливане на зелени площи
Поливни системи и водни ефекти

Поливната система е неотменима част както за градината, така и за вас. Тя е незаменим помощник при развитието и поддръжката на градината, осигурявайки добрия вид на растенията и спестявайки средства и труд.

Доверете се на екипа ни от професионалисти с дългогодишен опит в проектирането, изграждането и поддържането на автоматизирани поливни системи. Напоителните системи представляват сложна комбинация от тръби, клапани, ел. връзки и разпръсквачи, a след изграждането на напоителната система са необходими правилна настройка и поддръжка. Ето защо е важно да се разполага с проект на квалифициран проектант. Монтажът на поливната система е препоръчително да се извърши от професионален изпълнител. Ние ви предлагаме професионално проектиране, изграждане и поддръжка на автоматизирани поливни системи.

Нашите партньори от Hunter, the irrigation innovators, ни помагат да постигнем желаните резултати на нашите клиенти при избора на поливни системи.

Водни ефекти и напоителни системи
Водни ефекти и фонтани

Проектиране и изграждане на поливни системи

За успешно изпълнение на проекта, екипът на Зелена Концепция изпълнява следните стъпки. Първо разделяме, ако е нужно, системата на няколко зони на поливане и правим нужните изчисления, за да осигурим достатъчно налягане. Следва самото изпълнение – доставяме материалите, извършваме изкопно-насипните работи на терена. След монтаж винаги настройваме и тестваме поливните системи.

Освен проектиране и изграждане на поливни системи, Зелена Концепция се грижи и за тяхната поддръжка. Предлагаме цялостно гаранционно и извънгаранционно сервизно обслужване на автоматизирани поливни системи и помпени станции. Поддръжката на системите може да бъде като профилактика – няколко посещения в рамките на поливния сезон, защото това допринася за правилната експлоатация и намалява риска от повреда.